Välj en sida

Om företaget

Företaget WiGoGo grundades 2017 av fem drivna entreprenörer. WiGoGo står för Wine (Vin), Golf och Gourmet. Affärsidén med WiGoGo är att kunna erbjuda dig ett komplett golfpaket med det bästa inom golf, vin och gourmet.

Vad vi erbjuder

VinWiGoGo är distributör av viner från små familjära bodegor som ligger i de bästa vindestrikten i Spanien. Kvaliteten på våra viner är mycket hög men till ett bättre pris.

GolfWiGoGo skräddarsyr personliga golfpaket med golf, boende, hyrbil, restaurang och utflyckter. I första hand bygger vi våra golfpaket i Spanien, men vi utvecklas och bygger så smått ut till andra länder. Vi har även nu Dominikanska Republiken som resmål.

GourmetWiGoGo sammarbetar med en rad högklassiga restauranger, i och runt kända Puerto Banus, som vi kan erbjuda till våra golfpaketsgäster.

Vår egna lilla Bodega

Besök vår egna lilla bodega (showroom) där vi stolt presenterar våra vinprodukter. Kontakta oss för att boka tid för visning.

Online Butik

Beställ vin via vår Online Butik. Din order kan hemlevereras eller bli upphämtad på vår Bodega.

Övriga Butiker

Du hittar våra vinprodukter i följande butiker:

– WiGoGos lilla Bodega
– Scandi Supermarket

Distribution

Beställ ditt vin och få det hemkört. WiGoGo erbjuder Gratis Hemleverans till ett antal områden på Costa del Sol.

Behöver du hjälp?

Har du frågor om vår verksamhet eller våra produkter så kontakta oss.

Träffa Teamet

Vi är ett team av experter på våra särskilda områden som bildar företaget WiGoGo. 

Ulf Bjärklid

Vinexpert

“Mitt namn är Ulf Bjärklid och jag har bott på olika ställen i Spanien i 17 år och arbetat med spanska viner. Jag bestämde mig för att flytta till Costa del Sol och starta det här trevliga företaget med mina partners och det heter WiGoGo, vilket står för Vin , Golf och Gourmet.

Jag tar hand om vinerna och ser fram emot att välkomna dig till oss i det här projektet, där vi ska göra allt vi kan för dig med vår lokala erfarenhet.”

Peter Gustafsson

PGA Professional
Golfarrangör – Short Stay

“Jag heter Peter Gustafsson och jag har spelat golf professionellt i 16 år. Mina största stunder på turnén är tre andra platser på European Tour och även 9 professionella segrar. Jag vann också South American Tour 2009 som den första icke-sydamerikanska Spelare någonsin.

Jag har haft Spanien som min bas i ca 14 år nu och vill erbjuda dig all min kunskap om Spanien för din golfresa. Jag har haft många upplevelser runt om i världen och spelat massor av bra banor i över 62 länder.

Det skulle glädja mig att få göra din golfsemester till en fantastisk och personlig upplevelse och att du får exakt vad du letar efter. Kontakta oss om du har några frågor.”

Pia Carlsson

Fastighetsuthyrning
Golfarrangör – Long Stay

“Jag heter Pia Carlsson och jag har bott i Marbella i över 20 år och har arbetat inom fastighet och golf arrangörsbranchen i ca 18 år. Jag har en lång erfarenhet av den spanska fastighetsmarknaden och nordiska golfgäster. För golfgästernas trivsel arrangeras allt om vistelsen innan du anländer till Spanien.”

Ingela Pilhamre

Administration
Vinsäljare

v

“Vår huvudsakliga passion är att organisera och skräddarsy golfresor för dem som vill se och uppleva nya saker. Vi delar med oss av vår lokala kunskap vi håller på Costa del Sol. Vi tipsar om allt från bästa hålet-i-väggen tapasbarer till en utmärkt multi-rätters middag med fantastiska lokala viner på en två-stjärnig Michelin restaurang. Vi vill att allt ska vara möjligt under resan.”

Ulf Bjärklid